Het advocatenkantoor Mr. J. Visser is voornamelijk gericht op het Nederlandse bedrijfsleven. Ook worden buitenlandse bedrijven bijgestaan, dit gaat met name om de Duitse markt.

De nadruk van de praktijk ligt op bedrijven in de sectoren handel, dienstverlening en industriële ondernemingen. Het betreft zowel een advies- als een procespraktijk.

Mr. Visser adviseert over Nederlands recht en houdt zich bezig met het samenstellen van overeenkomsten en het voeren van procedures voor gerechten en arbitrale colleges in geheel Nederland.

Als gevolg van de korte lijnen en de genoemde specialisatie is het mogelijk doelgericht en flexibel de belangen van de cliënt uit te voeren. Een goede communicatie met de cliënt staat hierbij voorop.

Door internationale ervaring is het kantoor op de hoogte van de problemen, vragen en wensen van het internationale handelsverkeer. Zodoende kan het kantoor zijn Nederlandse en buitenlandse cliënten ook van dienst zijn bij het doen van zaken met of het ondernemen in het buitenland. Bovendien beschikt het kantoor over een goed netwerk van Duits- en Engelstalige advocaten in geheel Europa.
Mr. Visser is lid van de Deutscher Anwalt Verein.

Talen: actief: Nederlands, Duits, Engels; passief: Frans.